Hyg dig med familien med rigtige juletraditioner

Julen er tid hvor familien samles og man alle kommer hinanden lidt ved. I en sådan moderne verden, så bor man ofte ret langt væk fra hinanden og det er sjældent, at hele familien får mulighed for at samles og møde hinanden på en gang. Det er blandt andet derfor at julen betyder så meget for så mange mennesker.

Og hvilken bedre måde er der at fejre juletiden med sin familie på, end ved at deltage i nogle gode gamle juletraditioner?

Her har vi samlet en liste over nogle juletraditioner du bare må holde i år sammen med din familie. Jer lover dig at det nok skal få sat gang i julestemningen og det gode humør.

Julebagning er et must

Julebagning kender vi nok alle sammen fra dengang vi var små. Langt de fleste af os har rigtig gode minder om os selv, der står på en stol eller lille stige og klapper dej sammen på mormors køkkenbord. Som børn var vi ofte helt høje over alle det sukker og kagedej, vi fik sneget i os før det røg i ovnen.

Ja en god omgang julebag er skam en fantastisk måde for voksne at komme i tættere kontakt med de yngre udgaver af vores menneskerace. Og hvis du selv har dejlige minder om julebag, så er det med garanti også noget du gerne vil tage med til dine egne børn.

Men selv hvis der ikke lige er nogle børn i jeres familie og alle sammen er voksne mennesker, så kan I nu alligevel godt få en god hygge ud af at klappe nogle brunkager eller vaniljekranse sammen. På en god bare lige at købe noget dej hjem i år og hoppe i forklædet. Hiv gamle farmor eller din bror med ud i køkkenet og prop et piskeris i hånden på dem. Mon ikke de hurtigt bløder op. Gad vide om der bliver sneget lige så meget kagedej indenbords, som dengang du var lille?

Julesweateren holder dig varm gennem december

Den gode julesweater er ved at vinde indpas i de danske hjem til jul og det er med god grund. En god ulden sweater er netop det helt rigtige at tage på, når vi får de her kolde og våde vintre, som vi er så berygtede for i Danmark.

Og nu hvor vi jo alligevel går rundt med varme lodne sweatre, hvorfor så ikke gøre dem lidt sjove og ekstra ’julede’? Prøv engang at troppe op i julesweater i år med en julemand på ryggen eller måske én, som kan synge bjældeklang, hvis du trykker Rudolph på næsten. Det får sikkert nogle gode grin frem hos både unge og gamle. Og er det ikke det julen handler om? Grin og glade dage.

Pakkekalenderen er altid et hit

Vi er rigtig glade for gaver og det giver jo meget god mening. Hvem elsker ikke at få en lille gave i ny og næ? Måske det er derfor vi elsker juleaften så meget. Hvis du er lige så tosset på gaver som resten af verdenen så bør du så absolut overveje at begynde på en pakkekalender. På den måde behøver du ikke at vente helt til juleaften for at få dig en gave – eller at give nogen til andre.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *